Biztonsági rács - Redőnyrács - Ablakrács
Tel.: 06-1-329-9905
Biztonsági rács - Redőnyrács - Kirakatvédő rács a Maléth Árnyékolástechnikától. Üzletek, boltok, családi házak, részére. Kültéri és beltéri lezárásokhoz egyaránt!

Biztonsági rács fontossága

biztonsági rács -1A külső ablakokra és ajtókra szerelt, ablak- és ajtórácsok biztonsági szempontból a leghatásosabb mechanikai védelmet nyújtják, mivel nagymértékben megnehezítik a betörők dolgát. Sok estben, a minőségi  biztonsági rács felszerelésével el tántoríthatjuk lakásunk feltörésétől az illetéktelen behatolókat.

FONTOS!

A betörők számára egyszerűbb, és sokkal rövidebb idő egy biztonsági rács nélküli ajtót feltörni!

A betörőnek két dolgot kell mérlegelnie:

1. Mennyi időt vesz igénybe a behatolás?

2. Mekkora zajjal fog járni betörés?

Ha sok időt és nagy zajt jelent a behatolás akkor nagy a valószínűsége hogy a betörő továbbáll, vagy nem fog bele a kockázatos akcióba.

 

Rács és rács között van különbség!

biztonsági rács -2A Magyar Biztosítók Szövetsége ajánlása a nyílászárók teljes felületét minimum 10X30 cm-es osztással, 12 mm átmérőjű köracéllal vagy egyenértékű, az előbbivel megegyező szilárdságú ráccsal kell védeni, amit roncsolás nélkül nem leszerelhető rögzítéssel kell felhelyezni.Ha az ajánlás ezen kritériumoknak nem felel meg, akkor nagy a valószínűsége hogy egy esetleges betörés után nem fizet a biztosító.

Lakásokra – ingóságokra történő biztosítás kötésénél érdemes megnézni, hogy a szerződésben foglaltak szerint milyen feltételeknek kell megfelelnie nyílászáróinknak, illetve azok zárszerkezetének.

Biztonsági rács típusok:

-Ajtórács

-Ablakrács

-Redőnyrács

Biztonsági rácsainkat a pontos, precíz kivitelezés és a megrendelő igényeinek legteljesebb mértékű kielégítése jellemzi.Szín és alakválasztékuk végtelen, teljesen egyedi formában és megjelenésben kivitelezhetőek.Biztonsági rácsaink nagy falvastagságú alapanyagokból és jó minőségű felületkezeléssel készülnek.


További technikai információkért, és árajánlatkérésért, kérjük
keressen bennünket elérhetőségeinken!


Maléth Árnyékolástechnika
Redőnykapu
Motoros redőny